Vi som arbetar här

Annelie
Annelie

Boka tid

Att få hjälpa mina kunder att må bra med sig själva och sitt utseende känns otroligt viktigt för mig och gör det lätt att gå till salongen varje dag. Känner förstås att det är viktigt att fortsätta utveckla mig inom färg, klipp och stylingtekniker hela tiden för att behålla glöden så att mina kunder får bästa möjliga upplevelse och service.

Britt Marie
Britt Marie

Boka tid

Har tidigare haft egen salong i Trosa och Stockholm och har arbetat i London. Arbetet är fantastiskt. Alla möten med människor och att få dem att må bra med vackra frisyrer och att ge god service. Jag har alltid varit intresserad av mode och olika trender. Vidareutbildningar och frisörvisningar är viktigt för mig.

Patrik
Patrik

Boka tid

Våren 1982 praktiserade jag på Göran Pettersson Hair Team i Gallerian. Där jobbade jag till hösten 1988 då jag startade enskild firma och hyrde stol på salongen Hairflight. Lite torra uppgifter, vill du höra lite saftigare berättelser bokar du tid hos mej och frågar!

Åsa
Åsa

Boka tid

Undersköterskan som sadlade om och blev frisör”. Jag började som frisör på Hårgänget i början av 90-talet. Efter många roliga år där, fick jag möjlighet att bli ”egen” på Scissor Hands. Att arbeta som frisör är verkligen roligt. Det är både kreativt, socialt och ständigt utvecklande på alla plan.

Betsy
Betsy
Boka tid

Jag behärskar allt inom klipptekniker och det absolut roligaste är färgning. Glorious Hair Extensions är en hårförlängnings/hårförtjocknings metod som jag också erbjuder på Scissor Hands. Ring mig för konsultation. Jag är positiv, glad och serviceinriktad.

Kim
Kim

Boka tid

Nu är jag tillbaka på Scissor Hands! Hela mitt yrkesliv har jag ägnat åt hår. Jag var en av grundarna till ”Hårgänget” i Gamla Stan. Har även haft min egen salong: ”Självfallet Kim´s”. Vi ses :-)

Annica
Annica
Boka tid

Jag utbildade mig till frisör på gymnasiet och tog gesällbrevet 1995. Jag har arbetat både som anställd och egen företagare inom branschen. Ända sen jag var liten, har jag älskat att hålla på med hår och det är det roligaste jag vet.

Det är en sån härlig känsla att få hjälpa till genom att lyssna och förstå hur Du som kund vill ha just Ditt hår. Det är viktigt för mig!

Välkomna att boka!