Id hair log vit

IdHAIR

IdHAIR Sweden är ett företag som ingår i den betydligt större IdHAIR-concernen med sitt huvudkontor i Århus Danmark.
IdHAIR Danmark startade som en liten grossist 1987 och har sedan utvecklats till ett av Danmarks ledande företag inom frisörbranchen.

elements_blogg

Under många år har vi förlitat oss på naturens egna element för att ge oss näring och skydd. Med vetenskapens hjälp kan du nu lita på vår Elements serie. Med över 60 års erfarenhet inom professionell hårvård och vetskapen om den snabbt skiftande teknologin har vi letat efter en lösning som kan reparera, bygga upp och ge ett friskare och finare hår. Vi har hittat lösningen precis utanför vår egen dörr: nordisk bomull. Denna naturliga bomull som växer i Skandinavien har en fantastisk egenskap, den levererar en viktlös fuktighet och är samtidigt milt rengörande. Kombinerat med en stilren, modern Skandinavisk design har vi skapat IdHAIR Elements.

PreSTYLING COMPLEX

Är vår unika blandning av nordisk bomull, veteproteiner och UVA / B-filter, som ger håret
näring och skydd mot miljö-, kemisk och mekanisk skada. Serien som gör valet lätt för ditt hår – inspirerad av jordens ädelmetaller.

Blonger

Belonger

Belonger är en ny serie som är speciellt framtagen för dig med långt hår eller har extensions och vill vårda det på bästa sätt.
Serien innehåller shampo och conditioner, värmeskyddande spray, stylingolja med silicon och en hand – hår kräm som är helt fantastisk.