Vi som arbetar här

Annelie Norborg

Jag har arbetat många år som frisör på ScissorHands och är numera en av delägarna. Stor passion för yrket och att det är viktigt att du som kund ska känna att du blir lyssnad på och att du ska trivas i min stol.

Jag gillar utmaningar och arbetar mycket med olika tekniker inom färg, tex balayage, folie, foilayage mm. Helheten, färg, form och styling är viktigt för mig. Tycker om att ta hand om alla kunder, unga, gamla, killar och tjejer

Bengt ”Kim” Kimby

Jag är en frisör som älskar mitt jobb. Jag försöker göra mina kunder så nöjda det bara går. Dialogen mellan frisör och kund är viktigast för att nå ett så bra resultat som möjligt. Jag klipper alla åldrar och är också en av grundarna till Hårgänget och har haft min egna salong Självfallet Kim’s.

Åsa Snitt

Frisör

Efter att ha jobbat både som anställd och som egen, trivs jag nu sedan flera år jättebra som delägare här på ScissorHands. Det jag verkligen gillar med frisöryrket är att det är både kreativt och socialt.

Jag blir glad av att glädja!

Brittmarie Larsson

Frisör

Jag är en av delägarna på ScissorHands och har lång erfarenhet inom yrket. Vill nog kalla mig en traditionell frisör som färgar, permanentar och klipper (helst inte med maskin). Jag älskar mitt jobb och tycker det är härligt med alla sorters människor. Vill göra alla vackra och är en god lyssnare. Välkommen!

Patrik Wilton

Frisör

Jag började frisörskolan hösten 1981 och har bara jobbat på tre salonger sedan dess.
Jag anser mig själv vara en hantverksfrisör – bra på att lyssna och försöka få mina kunder nöjda.

Klippa är min starkaste sida.

Mina kunder säger att mina klippningar håller länge och är lättskötta. Noggrant och lite tråkigt ;)

Betsy Thiznau

Frisör

Jag har arbetat som frisör i 22 år och tycker fortfarande att det är roligt att jobba med hår, framför allt med färgningar och slingor i snygga blonda toner. Jag har nu varit på ScissorHands i 7 år och älskar denna salong och mina fina kollegor. Känn dig välkommen till mig på ScissorHands!

Annica Wilsvik

Frisör

Jag utbildade mig till frisör på gymnasiet och tog gesällbrevet 1995. Jag har arbetat både som anställd och egen företagare inom branschen. Ända sen jag var liten, har jag älskat att hålla på med hår och det är det roligaste jag vet.

Det är en sån härlig känsla att få hjälpa till genom att lyssna och förstå hur Du som kund vill ha just Ditt hår. Det är viktigt för mig!

Jag vill göra mitt yttersta för dig som kund, att du ska kunna känna dig nöjd med ditt hår oavsett om du är barn eller vuxen, kvinna eller man. Välkommen!

Linette Landström

Frisör

Jag är ny här på ScissorHands! Efter att ha drivit egen salong här på Kungsholmen så var det dags för ett nytt steg i livet. Är glad över att jag hittade ScissorHands där jag kommer fortsätta min karriär som frisör.

Jag ser mig själv som en frisör som är bra på att höra kundens behov och önskemål. Jag älskar att klippa, speciellt korta hår. Men hanterar färg med olika tekniker minst lika bra!
Du som kund är alltid välkommen till mig oavsett ålder, stil, kön!

Hoppas vi ses!

Kom och jobba med oss
Nu har vi lediga hyrstolar!

Ta reda på mera